EMK JO19-1 – Nuenen JO19-4 9 – 1

Geplaatst op: maandag 20 november 2017 om 20:15.

EMK heeft vandaag gewonnen van Nuenen JO19-4. Een vermakelijk duel met enorm veel kansen voor de thuisploeg eindigde uiteindelijk met een 9-1 overwinning voor de Geel-Zwarten uit Nuenen.

EMK ging voortvarend van start. Het speelde goed en hield de bal goed in de ploeg. De uitploeg had niets te zeggen en kwam er nauwelijks doorheen. Na een kleine tien minuten kon een schot van EMK gekeerd worden door de keeper van Nuenen maar uit de rebound kon Alex de 1-0 scoren. EMK speelde sterker en een aantal minuten na de openingstreffer kon Luuk op dezelfde manier de 2-0 maken. Het was al snel duidelijk dat EMK hier een grote einduitslag ging neerzetten want het regende kansen voor Nick en Alex, die helaas niet werden afgemaakt. Desondanks werd halverwege de eerste helft e voorsprong nog verder uitgebreid door een goed afstandsschot van Willem, 3-0. Weer later kon Willem zijn tweede maken door knap de 4-0 binnen te schieten. EMK walste over Nuenen heen en Jordi scoorde na wederom een goede aanval de 5-0. Ook Wouter deed nog een duit in het zakje en scoorde de 6-0. Hierna was het even rust voor EMK en kon de kleedkamer worden opgezocht.

In de tweede helft ging EMK iets minder voortvarend van start en kreeg het al snel een tegentreffer te verduren. EMK liet zich hierdoor niet van de wijs brengen en de mooiste goal werd door Luuk gemaakt. Een vrije trap vanaf de rechterkant werd door Luuk a lá Pirlo rachtig de verre kruising ingedraaid, 7-1. Ook Tim kon de score nog opvoeren door na een goede aanval de 8-1 binnen te schieten. Tot slot scoorde Wouter zijn tweede van de middag  eindigde het kansengala met 9-1 op het scorebord.

Vandaag niet slecht gespeeld mannen, alleen jammer dat niet alle kansen werden afgemaakt.

Tot slot: Frank, namens het hele team alle sterkte en succes met je gezondheid. We hopen onze trainer snel terug te zien.