Vrijwilligers gevraagd!

Geplaatst op: zaterdag 6 april 2019 om 09:00.

Onze club draait op vrijwilligers, vrijwilligers maken onze vereniging. Of het nu gaat om trainers en coaches die wekelijks op de velden staan, over de onderhoudsploeg die in weer of geen weer het sportpark in orde houdt of een van de vele commissies: alles staat of valt bij de inzet van vrijwilligers.

Toch moeten we versterking krijgen. We draaien nu als vereniging met een relatief klein aantal mensen de essentiële zaken maar daarvoor blijven vele activiteiten liggen. En daar zitten ook belangrijke zaken voor de club onder.

Je inzetten voor onze club kan op veel manieren: voetbaltechnisch, als trainer/coach maar ook in een commissie,  het bestuur, de TC, de onderhoudsploeg, de kantine etc. – of voor een eenmalige activiteit – toernooien organiseren, speciale feestavonden enz. enz. En dan ben ik er nog een heleboel vergeten.

Vind jij het leuk om je voor onze club in te zetten en heb je een paar uur per week tijd, neem dan contact met mij of een bestuurslid op. We hebben je nodig, we zitten op je te wachten!

Namens het bestuur van EMK, Richard du Croo de Jongh – Voorzitter voetbalvereniging EMK (Nuenen). Tel. 06-13991842