Boxtel – EMK 2 – 0

Geplaatst op: maandag 12 maart 2018 om 18:00.

EMK begon niet slecht aan de wedstrijd. In de 2e minuut kopte Johan Janssen de bal naast het Boxtel doel. Rob Verbruggen zag zijn schot in de 10e minuut over het doel gaan. Toch kwam EMK op een achterstand nadat een overtreding in de 16 meter werd bestraft met een penalty, 1-0. Na een voorzet van Rick van den Bogaard was een omhaal van Johan Janssen een prooi voor de Boxtel doelman.

Na rust zakte EMK ver terug. Het werd door het met veel inzet spelende Boxtel te kijk gezet. In de 72e minuut kwam EMK na knullig balverlies in de verdediging zelfs op een 2-0 achterstand. Pas in de 87e minuut was er de eerste EMK kans in de tweede helft, maar de Boxtel doelman verhinderde een doelpunt van Rick Slaats. Door deze 2e nederlaag op rij verspeelde EMK de koppositie en het spelniveau zal zeker omhoog moeten om niet verder te dalen op de ranglijst.