EMK – Acht 1 – 1

Geplaatst op: maandag 13 mei 2019 om 18:05.

Voor EMK-trainer Ronnie Jansen is het iedere keer een puzzel om de opstelling voor zijn team voor mekaar te krijgen. Naast de al overvolle blessureboeg, ontbraken nog twee spelers uit de voorste linie. Ook Acht kende de nodige personele problemen. Al met al was er gen sprake van vlot voetbal bij beide teams en waren er in de eerste helft nauwelijks serieuze doelkansen. EMK kwam in de 44e minuut op een 1-0 voorsprong uit een hoekschop, waarbij de bal doorgekopt werd en Christiaan Messerschmidt kon afronden (1-0).

In de tweede helft had Acht niet veel doelkansen, maar kon in de 58e minuut op gelijke hoogte komen dankzij een strafschop (1-1). Beide teams probeerden hierna de winst naar zich toe te trekken, waarbij EMK in het laatste kwartier drie serieuze doelkansen had, maar de score veranderde niet.

Goede prestatie van de EMK-defensie met Peter Beekmans als laatste sluitpost.