Hapert – EMK 2 – 2

Geplaatst op: zondag 4 juni 2017 om 15:00.

Al na drie minuten kwam EMK op een 0-1 voorsprong. Na een actie van Rick Slaats kwam de bal voor de voeten van Tom van Elst die e bal in de rechterhoek schoot. Hapert kreeg daarna een kans maar het schot ging over. In de 10e minuut werd een overtreding in het strafschopgebied op van Elst bestraft met een penalty. Rick Slaats liet de Hapert doelman geen kans en schoot de 0-2 binnen. EMK kreeg hierna nog enkele mooie kansen, maar het verzuimde de genadeslag toe te brengen aan Hapert.

Na rust was de eerste kans voor Hapert, maar ook dat schot ging over. In de 54e minuut schoot Christian Messerschmidt de bal loeihard op de lat. EMK zakte hierna ver weg en Hapert geloofde weer in hun kans. Een vrije trap voor Hapert werd over EMK doelman Cuppen binnengekopt, 1-2. En het werd nog erger voor EMK toen in de 90e minuut een schot van de rand strafschopgebied prachtig werd binnengeschoten, 2-2. Hapert verdiende op basis van de 2e helft zeker dat punt, en EMK bleef met een slecht gevoel over de 2e helft achter.

Maandag 2e Pinksterdag volgt de ontknoping in deze serie op sportpark Wettenseind.