Waalre achterhaalt EMK, Acht verliest in slotminuut

Geplaatst op: zondag 2 december 2018 om 21:10.

Wedstrijdverslagen 4e klasse F Eindhovens Dagblad zondag 2 december 2018.

EMK – Waalre 3-4. Waalre heeft in een doelpuntrijke pot de drie punten meegenomen. De bezoekers kwamen op voorsprong via Joey Gang, waarna Ruud Boerema voor 1-1 zorgde. Halverwege was het 1-2 dankzij een goal van Kees Uythoven en na de pauze maakte Gang 1-3. Eric Ribot bracht EMK terug in de wedstrijd met de 2-3, maar Uythoven zorgde al snel weer voor een marge van twee. Het slotakkoord was voor Sem van den Dungen: 3-4.

Bergeijk – HMVV 2-3. Ron Jansen had na 22 minuten al twee keer gescoord, wat HMVV een 0-2 voorsprong opleverde. Job Lavrijssen hielp Bergeijk terug in de wedstrijd en na de pauze was de thuisploeg dicht bij de gelijkmaker, maar zowel Koen van Woerkum als Lars Luijten raakte de paal. Bergeijk kwam door een rake strafschop van Pieter Michelbrink op 1-3, waarna Jop van Veldhoven voor de 2-3 eindstand zorgde.

RKDSV – Acht 2-1. Acht verloor in de slotminuut. De bezoekers waren in de 24ste minuut op voorsprong gekomen door een goal van Melvin van der Groen. De thuisploeg kwam veertig minuten later langszij en in de laatste minuut van de wedstrijd moest Acht ook de 2-1 slikken.

Steensel – Hoogeloon 0-1. Hoogeloon had aan een doelpunt genoeg om drie punten uit Steensel mee te nemen. Rik Michielse verlengde in de 29ste minuut een vrije trap met het hoofd en die actie was goed voor de enige goal van de wedstrijd en daarmee drie punten.