EMK Jubileum: de Club van 60

Geplaatst op: zondag 12 maart 2023 om 17:25.

De vereniging EMK (Eeneind Maakt Kracht) werd op 1 mei 1963 opgericht door Toon van Geffen en Willy Koppen, in het buurtschap Eeneind.

Met het 60-jarige bestaan van VVEMK op 1 mei 2023 in het vooruitzicht is er besloten om de club van 60 op te gaan richten. De Club van 60 is een groep mensen die de EMK een warm hart toedragen en op deze manier extra willen ondersteunen. Leden en niet leden van de club ondersteunen EMK door eenmalig een bedrag van € 60,- te schenken aan EMK (club van 60) voor het organiseren van het 60 jarig jubileum.

Wie kunnen er lid worden?
Iedereen die EMK een warm hart toedraagt kan lid worden, leden, oud-leden, bedrijven, sponsoren, vrienden; kortom, iedereen kan lid worden. Teams of commissies kunnen geen lid worden van de Club van 60.

Voordelen voor leden van de Club van 60
Als lid van de Club van 60 word je naam vermeld op het zeer fraaie Club van 60-bord, dat in de kantine van EMK word op gehangen en gepubliceerd op de website.
Als lid van de Club van 60 wordt er eens per jaar een feestavond georganiseerd, voor betaalde leden van de Club van 60. Feestavond 2023 is het jubileumfeest.
Als lid van de Club van 60 ontvang je een lootje voor de loterij tijdens het jubileum weekend April 2023.

Hoe word ik lid?
Je kunt lid worden door het aanmeldformulier op de website in te vullen, of door contact op te nemen door middel van een mail te sturen naar de activiteiten commissie. U bent officieel lid als het betaal verzoek is voldaan of nadat u contact heeft betaald in de kantine. Mensen die het lastig vinden om digitaal in te schrijven kunnen ook inschrijven aan de bar in de kantine bij contant betaling.

Meer informatie?
Neem dan contact op met de activiteiten commissie, stuur een mail naar evenementen@vvemk.nl of vul onderstaand formulier in (waarna u een betaalverzoek ontvangt op het opgegeven mobiele nummer.

Jubileum- en Activiteitencommissie EMK