EMK 2 – UNA 2 6 – 2

Geplaatst op: zondag 11 oktober 2020 om 16:15.

EMK had het in de openingsfase lastig met het verzorgd voetballende UNA dat een licht overwicht had. EMK was onrustig in de organisatie wat zorgde voor veel onnodig balverlies. EMK bleef uiteindelijk goed in de wedstrijd door de zeer trefzekere Sem die EMK licht tegen de verhouding in op een 2-2 ruststand had gebracht .

UNA kwam niet lekker uit de kleedkamer en verloor het initiatief aan EMK dat ook in de organisatie meer de rust had gevonden. In een tijdsbestek van slechts 5 minuten waren het de aanvallers Sem en Alex die ervoor zorgden dat de punten vanmiddag op het Wettenseind bleven, door 3x te scoren: 5-2. Uiteindelijk scoorde EMK nog eenmaal en was de 6-2 verdiend en terecht te noemen.

De hoge positie op de ranglijst is een teamverdienste: een goede organisatie gekoppeld aan voor elkaar willen voetballen.