EMK – Oisterwijk 5 – 0

Geplaatst op: maandag 21 september 2015 om 23:55.

In de tweede thuiswedstrijd van dit seizoen startte EMK in een verrassende opstelling. Laatste man Bart Heezemans was door trainer Toon van der Loo in de spits geplaatst, samen met Tommie van Elst. Samen moesten ze voor onrust en doelpunten zorgen, iets wat in de eerste wedstrijden van EMK niet echt wou lukken. Na de eerste 15 minuten die voor EMK waren kwamen de gasten als eerste beter in hun spel. EMK kwam in deze fase een aantal keren goed weg. Oirsterwijk kreeg een aantal kansjes maar de inzetten ware te slap of EMK doelman Mike van Elderen bracht redding. Een fout in de Oisterwijk verdediging stelde EMK in staat om EMK op voorsprong te brengen, 1-0.

Na rust speelde EMK weer in een hun meer vertrouwde opstelling. De om een aantal minuten vragende van Elst werd in de 65e minuut onregelementair gestopt binnen de 16-meter. De toegekende strafschop werd door Rick Slaats onberispelijk binnen geschoten, 2-0. Met deze treffer was ook het verzet van Oisterwijk gebroken. In de 73e minuut scoorde Robbie van der Ven 3-0 voor EMK. Na deze treffer speelde EMK de wedstrijd, ook mede door treffers van Edwin Slegers verantwoordelijk voor de 4-0 en 5-0, beheerst uit. Ook invaller Guus Lippens kwam nog in scoringspositie, maar zijn schot ging voorlangs.