Valkenswaard – EMK 1 – 2

Geplaatst op: zondag 21 februari 2016 om 21:15.

Tegen een directe concurrent was het voor EMK zaak 3 punten te halen. De eerste kans in de wedstrijd was voor Valkenswaard. Een voorzet vanaf rechts werd naast gekopt. In de 17e minuut kwam EMK op een 1-0 voorsprong. Een voorzet vanaf rechts door Kemperman werd na een mooi overstapje van Van Elst door Leon Roijakkers binnengeschoten. In het restant van de eerste helft waren er nog kansjes voor EMK maar het verzuimde om de score verder uit te bouwen.

Direct na rust werd een doelpunt van EMK-speler Tom van Elst wegens buitenspel afgekeurd. In de 60e minuut ging een schot van Geert-Jan Kemperman naast. Enkele minuten later trof Rick Slaats de Valkenswaard doelman op zijn weg naar een doelpunt. In de 79e minuut staat de EMK verdediging niet goed en wist een Valkenswaard speler door de laatste linie te spelen, 1-1. Met deze stand kon EMK niet tevreden zijn en uit het laatste offensief wist men de 3 punten naar Nuenen te brengen. Een vrije trap van Ronnie Jansen werd bij de 2e paal door Tommie van Elst tot vreugde van de EMK aanhang binnengekopt, 1-2.

A.s. zondag staat er voor EMK de uitwedstrijd tegen Oisterwijk op het programma.