Eindelijk was het zover …..

Geplaatst op: woensdag 5 oktober 2016 om 21:30.

Zondag 25 september 13:30 uur,  eindelijk was het zover ….. ik als Pupil van de Week.

Ik moest me melden in de bestuurskamer en maakte een praatje met Frans, de scheidsrechter en de trainer. Ik kreeg ook wat te drinken en een mooi EMK sponsorshirt. Toen ging ik samen met de spelers van EMK 1 warming up doen op het voetbalveld. Daarna ging ik mee naar de kleedkamer waar ik een mooie voetbal met namen en rugnummers van de spelers van EMK 1 kreeg.

Om iets voor half 3 liepen we het hoofdveld op waar ze ook nog een spelerspas check deden. De aftrap mocht ik samen met Tommie doen en ja hoor, ik speelde de tegenstander uit en scoorde 1-0 voor EMK. Dit doelpunt vierde ik met een koprol ;-). De 1e helft mocht ik meekijken vanuit de dug-out. Het was een spannende wedstrijd, EMK had veel kansen maar het bleef 0-0. In de rust mocht ik met de spelers mee de kleedkamer in waar zij te horen kregen wat goed en slecht was en wat beter kon.

Helaas heeft EMK in de 2e helft ook niet kunnen scoren ook al hadden ze weer veel goede kansen. Het bleef uiteindelijk 0-0. Na de wedstrijd kreeg ik ook nog een beker als aandenken. Ik heb echt een superleuke middag gehad. BEDANKT EMK!!!