PSV – EMK 2 – 2

Geplaatst op: maandag 7 november 2016 om 17:00.

EMK speelde vandaag de uitwedstrijd tegen PSV. In de 7e minuut belandde een kopbal van PSV via de lat en doelman Cuppen in het doel en keek EMK al snel tegen een 1-0 achterstand aan. PSV was in het begin van de wedstrijd duidelijk sterker en EMK kwam goed weg bij 2 schoten van PSV over het doel. In de 33e minuut wist Jack van Houtert een bal door te koppen en Johan Janssen kon de bal binnen lopen en de 1-1 op het scorebord laten aantekenen. Rick Slaats kreeg in de 40e minuut de kans op 2-1 voor EMK maar de mooi teruggelegde bal werd door hem over het doel geschoten.

Direct na rust redde EMK doelman Cuppen op een strak schot van een PSV aanvaller. In de 64e minuut werd Geert-Jan Kemperman door Johan Janssen prima de diepte in gestuurd en die wist de doelman te omspelen en EMK op een 1-2 voorsprong te zetten. In de 75e minuut kwam PSV op gelijke hoogte nadat een voorzet voor het doel werd binnengekopt.

Man of the Match aan EMK zijde was deze wedstrijd Ruud Boerema.