14 september: start Grote Clubactie 2019

Geplaatst op: donderdag 12 september 2019 om 08:30.

Zaterdag 14 september start de Grote Clubactie. Spelers van de JO8 t/m JO13 teams gaan vanaf dan de straat op om loten te verkopen.

De loten kosten € 3,-. Daarvan is € 2,40 voor onze club.

Dit jaar gaan we voor het eerst verkopen via eenmalige automatische incasso! De voordelen hiervan zijn, dat de spelers maar 1 keer langs de deur hoeven en dat ze niet met contant geld over straat gaan!

De verkopers ontvangen voor ieder verkocht lot € 0,50 contant in hun hand. En dat kan mooi oplopen. Zo ontvangt iemand die 20 loten verkoopt al € 10,-. Een spaardoel is zo veel sneller bereikt. Naast een bedrag per verkocht lot zijn er ook nog prijzen te verdienen. Daarover staat meer in de brief die lotenverkopers deze week ontvangen bij het verkoopboekje. De lotenverkoop vindt plaats tot zaterdag 16 november.

De kinderen zijn natuurlijk afhankelijk van mensen die de loten willen kopen. Dus komt een EMK-pupil langs met de vraag of u een lot voor de Grote Clubactie wil kopen, stel hem of haar dan niet teleur. U weet nu waar ze het voor doen!

We wensen alle lotenverkopers van EMK heel veel succes met de verkoop en zijn benieuwd of die net zo succesvol is als vorig jaar. De opbrengst vorig jaar was €1800,-!! Geld wat de club hard kan gebruiken voor het organiseren van allerlei jeugdactiviteiten zoals bijvoorbeeld de seizoensopening of het ouder-kind toernooi!