24 april: drukbezocht meidentoernooi bij EMK

Geplaatst op: maandag 26 april 2021 om 20:15.

Op 24 april was het weer eens ouderwets druk bij EMK. Bijna 90 meiden hadden zich verzameld voor het 4×4 toernooi. Het was een bonte mix van meiden met en zonder voetbal ervaring uit Nuenen en omgeving. Helaas mocht er vanwege corona bij het toernooi geen publiek aanwezig zijn, maar dat nam niet weg dat het toch een gezellige middag werd. Er waren heel wat onderlinge wedstrijden af te werken, en voor de afwisseling was er ook een stormbaan en een rode-draadspel. Ondanks het feit dat de kantine dicht was, was er voor iedereen toch volop te drinken en te eten: wat minder gezond (friet+ snack) en veel gezonder (fruit).

De wedstrijden werden gespeeld in drie leeftijdscategorieën. Bij de meiden onder 11 (MO11) werden de ‘Turbo Slakken’ onbetwist winnaar. Bij de MO13 en MO15/17 categorie waren dat de ‘4 Musketiers’ en de ‘Eagles’. Maar er waren ook nog andere prijzen te verdelen. De prijs voor de leukste naam was voor het team ‘wij gaan leeuWINNEN’, het best geklede team waren de ‘Power Girls’, en de prijs voor het gezelligste team was voor ‘Zooitje Ongeregeld’ .

We hopen volgend jaar alle deelneemsters weer terug te zien bij het EMK 4×4 toernooi. Voor de meiden die interesse hebben in voetbal, bestaat er de komende weken de mogelijkheid om bij EMK een aantal proeftrainingen mee te doen Wie weet speel je dan volgend seizoen ook in een meidenteam van EMK. Mocht je hier belangstelling voor hebben, stuur dan even een mailtje naar meisjesvoetbal@vvemk.nl.

Een sfeerimpressie:

    

   

    

    

    

Klik op een foto voor een vergroting