24 september: afscheid Rainer bij RKGSV

Geplaatst op: vrijdag 24 september 2021 om 08:25.

Het bestuur van RKGSV was vorig seizoen voornemens om, in overleg met trainer Jeroen Vermaas waaronder Rainer vele jaren als aanvoerder heeft gefungeerd, een passend afscheid te organiseren. Door de Corona is dit echter verlaat, maar zoals het zich nu laat aanzien kunnen we Rainer alsnog een mooi passend afscheid geven.

Daarom hebben we dan ook voor vrijdag 24 September een afscheidswedstrijd gepland met aansluitend een feestavond op sportpark De Polder in Gerwen. Rainer heeft i.o.m. Jeroen diverse mensen benaderd met wie hij in het verleden heeft gevoetbald om dit samen met hen te vieren. Zelf zal Rainer een helft met dat team spelen en vervolgens nog een keer een helft in het groen-wit van RKGSV Wat hij vele jaren heeft gedragen.

Wij willen samen met jullie, Rainer een mooi afscheid geven en nodigen iedereen dus graag uit op vrijdagavond 24 September om 19.00 op ons Sportpark. De wedstrijd begint om 20.00 uur en zal 2 x 30 minuten duren. Daarna willen we samen met spelers en supporters Rainer nog eenmaal in het zonnetje zetten en proosten als dank.

Graag tot ziens op 24 September.

Namens RKGSV
Peer Kamsma