24 september: Grote Club Actie van start

Geplaatst op: donderdag 22 september 2022 om 09:05.

Zaterdag 24 september start de Grote Clubactie. Spelers van de O8 t/m O13 teams gaan vanaf dan loten verkopen. De loten kosten € 3,-. Daarvan is € 2,40 voor onze club.

Dit jaar kan er online en via verkoopboekjes worden verkocht.

Afgelopen week hebben alle spelers een verkoopboekje met een sticker met QR code ontvangen.  Er is voor iedere verkoper een persoonlijke webpagina beschikbaar, waar de koper online loten kan kopen. Ook is er een handige QR code die naar deze pagina leidt. Net als andere jaren ontvangen de verkopers voor ieder verkocht lot € 0,50 contant in hun hand. En dat kan mooi oplopen. Zo ontvangt iemand die 20 loten verkoopt al € 10,-. Een spaardoel is zo veel sneller bereikt. Meer informatie hoe dit werkt, vind je hier.

Naast een bedrag per verkocht lot zijn er ook nog prijzen te verdienen. Daarover staat meer in de brief die lotenverkopers deze week ontvangen bij de training. De online lotenverkoop vindt plaats tot en met dinsdag 21 november. De fysieke verkoop met de verkoopboekjes kan tot 19 november.

De kinderen zijn natuurlijk afhankelijk van mensen die de loten willen kopen. Dus benadert een EMK-pupil u met de vraag of u een lot voor de Grote Clubactie wil kopen, stel hem of haar dan niet teleur. U weet nu waar ze het voor doen!

We wensen alle lotenverkopers van EMK heel veel succes met de verkoop en zijn benieuwd of die net zo succesvol is als vorig jaar.  De opbrengst vorig jaar was € 3800,-!! Geld wat de club hard kan gebruiken voor het organiseren van allerlei jeugdactiviteiten zoals bijvoorbeeld het openingstoernooi of het ouder-kind toernooi!