7e EMK Penaltytoernooi een groot succes

Geplaatst op: dinsdag 12 juni 2018 om 19:00.

Op zaterdag 9 juni hadden de organisatoren en deelnemers aan het EMK/Van de Mortel Penaltytoernooi weer niets te klagen met de weersomstandigheden. Op een zonovergoten dag namen 65 teams, waarvan 8 vrouwenteams en 57 mannenteams, deel aan de zevende editie. Zoals elk jaar was de gezelligheid voor de meeste teams meer van belang dan de uiteindelijke uitslag. Vanaf 10 uur werden de eerste penalty’s genomen, terwijl om iets voor vijven in de middag de uiteindelijke winnaars van de mannen competitie, De Panenka’s, de laatste penalty namen.

De finale was een complete Helvoirtse aangelegenheid. De tegenstanders in de finale waren de winnaars van vorig jaar, welke dit jaar niet in staat waren om de winst te pakken in de finale. Bij de dames bleken Sparta’25 dames 1 de beste over de hele dag in de competitie voor de dames. De beste sluitposten waren de keepster van Helvoirt dames en de keeper van Alles draait om Peter. Om 22.00 uur werd het feestje fanatiek afgesloten op het beroemde deuntje van de serie “la Casa de Papel”. Ook dit jaar werd de organisatie bijgestaan door een grote groep vrijwilligers die ervoor hebben gezorgd dat de dag goed verliep.

Daarnaast was alles de volgende dag om 11.00 uur weer aan de kant voor de promotiewedstrijd van EMK 2.

De datum van volgend jaar wordt weer op korte termijn bekend gemaakt via de verschillende social media kanalen van het toernooi.