Als een echte trainer ervoor gaan staan

Geplaatst op: dinsdag 28 januari 2020 om 20:00.

Zondag beloofde een mooie dag te worden. De zon scheen volop en ik mocht meelopen als “Pupil van de Week”.

En dat was gaaf. Ik mocht een heus kijkje nemen in de bestuurskamer en ik mocht mee naar de kleedkamer, maar het aller vetste was wel dat ik een eigen EMK-shirt kreeg én een eigen EMK-bal. Met mijn eigen bal ging ik samen met Milan een beetje oefenen op het grote veld. Eén keer trapte Milan de bal zelfs over de kleedkamers. Ik was even bang dat ik het dak op moest 😉 Maar gelukkig, de bal lag erachter.

Toen was het bijna zover, we gingen naar de kleedkamers om de grote jongens op te gaan halen. Daar signeerden ze nog even mij bal! Daarna was het tijd om het veld op te gaan. Ik rende vooruit, naar de middenstip. Daar heb ik iedereen een hand gegeven en een prettige wedstrijd gewenst. En toen gaf de scheidsrechter het seintje: ik mocht gaan proberen te scoren. De spelers van Brandevoort hebben natuurlijk geprobeerd mij tegen te houden, maar ik ging er vol voor en ik schoot binnenkant paal: het doel in van Brandevoort. Juichen!

En toen begon de wedstrijd. Ik mocht als een echte speler in de dug-out zitten. Omdat dit niet vaak voorkomt dat ik bij de grote jongens in de dug-out mag zitten, ben ik ook als een echter trainer ervoor gaan staan, gewoon even voor het gevoel! Super gaaf! Ik heb er echt van genoten! Dankjewel Milan & EMK voor deze fantastische middag.

Groetjes – Mex Mullens.

(Klik op de foto voor een vergroting)