Blijf voetbalfit

Geplaatst op: woensdag 21 oktober 2020 om 11:00.

Ondanks de nieuwe coronamaatregelen vanuit de overheid zijn er nog voldoende mogelijkheden om als voetballer actief te blijven binnen je eigen vereniging. De KNVB biedt spelers en verenigingen per doelgroep de nodige handvatten om op een veilige manier door te blijven voetballen.

Jeugdteams mogen op de gebruikelijke wijze door blijven trainen en hebben de mogelijkheid om onderlinge wedstrijden of toernooien te spelen, binnen de eigen vereniging. Voor deze doelgroep is het zeker belangrijk te blijven voetballen, ook op de eigenlijke wedstrijddagen.

Voor volwassenen ligt het allemaal wat lastiger aangezien er slechts in groepen van 4 spelers of speelsters getraind mag worden op 1,5 meter onderlinge afstand. Maar ook hier liggen mogelijkheden om deze doelgroep betrokken en actief te houden.

Mogelijkheden doelgroep jeugd

Klik hier voor ondersteuning voor jeugdteams middels oefeningen en trainingen, alternatieve voetbal activiteiten en tips voor de trainer.

Mogelijkheden doelgroep senioren

Klik hier voor ondersteuning voor seniorenteams middels oefeningen en trainingen voor groepjes van 4 personen, trainingen voor thuis en tips voor de trainer.

Blijf gezond en zorg voor elkaar 🍀