De meidenteams van RKSV Nuenen/EMK

Geplaatst op: maandag 16 juli 2018 om 19:45.

In het voorjaar van het afgelopen seizoen hebben RKSV Nuenen en EMK in een samenwerkingsverband deelgenomen aan de competitie met een MO11 team. Dit zijn meisjes onder 11, op peildatum 1 januari van het seizoen met maximaal twee dispensatiespeelsters.

Het team deed het erg goed in de competitie, en er waren in de loop van het voorjaar een hoop enthousiaste meiden die mee wilden doen. Het plan was daarom om voor komend seizoen twwe MO12 teams in te schrijven, maar ….. de KNVB heeft geen competitie voor meisjes onder 12, alleen voor MO11 en MO13 (8-tallen competitie).

We hebben daarom een opsplitsing gemaakt voor de twee teams op basis van leeftijd met een enkele uitzondering om in beide teams een keeper te hebben, en om de teams even groot te maken. We verwachten voor deze teams nog een paar extra inschrijvingen, zodat ze dan op volle sterkte (10 of 11 speelsters) zijn. Vanwege de verdeling over twee leeftijdscategorieën moeten we dan misschien nog iets wijzigen aan de teams, dus onderstaande verdeling is onder voorbehoud.

Voor de twee teams hebben we inmiddels een aantal leiders en trainsters gevonden:

Leiders: Juan Klerkx, Lex van Meurs

Trainsters: Jennifer Leenders-Wernert, Lonneke van de Wiel, Michelle Pranger

Wij wensen onze meiden een succesvol, sportief en gezellig seizoen toe !