EMK MO13-1 (voorjaars) kampioen

Geplaatst op: maandag 30 mei 2022 om 13:00.

Op zaterdag 28 mei mocht EMK MO13-2 als enige jeugdteam een thuiswedstrijd spelen. Maar bepaald rustig was het niet op Sportpark Wettenseind. De meiden, die vorige week al kampioen waren geworden na een uitwedstrijd, en puntverlies van de laatste concurrent Brandevoort, hadden een grote schare supporters op de been weten te brengen.

In de wedstrijd tegen Avanti, de nummer 3 uit de poule, wilden de meiden nog graag even laten zien dat ze de terechte kampioenen zijn. Met veel inzet en goed combinatiespel overklasten ze de tegenstander. Aan het einde van de wedstrijd stond er een verdiende 7-0 op de teller, en kon het kampioensfeest eindelijk beginnen.

Onder luid applaus van het publiek knalde de champagne en werd er van links naar rechts gedanst op het veld. In een fraai kampioensshirt, gesponsord door Haar & Wonderwaar, werden de meiden toegesproken door EMK voorzitter Eric van Gils, en kregen ze een fraaie herinneringsmedaille omgehangen. Daarna was het tijd voor een douche en wat versnaperingen in de kantine. Om een uur of half 2 stond de huifkar klaar, waarmee de meiden een triomftocht maakte door Nuenen.

Het bleef nog lang onrustig op het Wettenseind …..

(klik op de foto voor een vergroting)

Namens EMK proficiat meiden, jullie hebben historie geschreven!