EMK ziet af van deelname KNVB Regiocup

Geplaatst op: zondag 30 mei 2021 om 22:00.

Naar aanleiding van contact met de KNVB heeft het bestuur en de TC Jeugd de meningen binnen de vereniging nogmaals gepolst, en is gebleken dat we af willen zien van deelname aan de Regiocup, en wel om de volgende redenen:

  • We willen half juni beginnen aan het veldonderhoud (uitsluitend natuurgras), zodat we in augustus weer tijdig aan de slag kunnen onder hopelijk ouderwets normale omstandigheden.
  • Er zijn inmiddels heel wat teams die niet meer compleet zijn, waardoor we in de Regiocup mogelijk wedstrijden moeten cancelen. De vrees bestaat,  dat dit bij andere verenigingen ook zo is. Hierdoor zou mogelijk een nog groter gedeelte van de wedstrijden niet door kunnen gaan.
  • Voor de EMK teams, die nog wel willen voetballen, zullen we, naast een 4×4 toernooi, ook nog de mogelijkheid bieden om oefenwedstrijden te spelen (vanaf 14 juni alleen uitwedstrijden). We hebben hier inmiddels een coördinatie-team in stelling gebracht.

Wil je een vriendschappelijke wedstrijd spelen of heb je zelf een afspraak gemaakt, geef dit dan door aan oefenwedstrijden@vvemk.nl en we gaan voor jullie aan de slag.

Bestuur & Technische Commissie Jeugd