En dan is het eindelijk zondag !

Geplaatst op: woensdag 14 september 2016 om 17:45.

En dan is het eindelijk zondag: Daan is Pupil van de Week, hij heeft de nachtjes afgeteld. Trots trekt hij thuis zijn EMK sokken aan en zijn voetbalschoenen.

Bij EMK wordt Daan hartelijk ontvangen door Frans en de voorzitter, de trainer en scheidsrechter zijn er ook al. Daan vindt het allemaal erg spannend, maar straalt van trots als hij zijn shirt krijgt. Daarna mag hij het voetbalveld op om te oefenen met die grote goede voetballers. Hier en daar krijgt hij tips en dit kan niet lang genoeg duren.

Na het inspelen mag Daan mee de kleedkamer in, daar zitten ze dan allemaal de spelers van EMK 1 en het maakt allemaal wel erg veel indruk. Nadat iedereen weet wat hij moet doen op het veld mag Daan met de scheidsrechter en de spelers het veld op. Daar geven ze elkaar een hand en gaat de wedstrijd beginnen. Daan mocht aftrappen en ja hoor hij scoort ook nog !! Een beetje jammer dat dat mooie doelpunt niet telde 😉

Daan heeft tijdens de eerste helft in de dugout gezeten bij de trainers en wisselspelers. Emk scoorde 2x, wauw wat goed ! Ze spelen ook echt heel goed wat een leuke eerste helft. Na de eerste helft mag Daan weer mee de kleedkamer in. Daar iets zeggen is te spannend, maar stoer vond hij het zeker. De tweede helft wilde hij met ziijn papa en mama kijken. Voetballen met zijn vriendje had hij geen tijd voor: hij wilde de wedstrijd zien. En wat voor een wedstrijd 3-1 Gefeliciteerd EMK. Daan heeft nog snel een high five gegeven aan Rick en de papa van Sven omdat zij volgens Daan de beste spelers waren. En ging daarna vol verhalen, een beker, een shirt, een bal met alle namen van de spelers en mega trots naar huis. ’s Avonds wilde hij slapen in zijn EMK shirt.

EMK: Daan heeft een super middag gehad, heel erg bedankt daarvoor.