Even voorstellen: Robin Bardoel

Geplaatst op: dinsdag 28 februari 2023 om 19:30.

Het bestuur is blij te kunnen mededelen dat sinds kort Robin Bardoel is begonnen aan haar afstudeerstage bij EMK.

Robin is 4e jaars sportkunde student aan de Fontys en gaat zich het komende jaar onder andere bezighouden met:

  • een beleidsplan voor de komende jaren
  • de organisatie van de vereniging
  • de organisatie van evenementen

Robin kan diverse commissies die op dit moment bezig zijn (o.a. jubileum) wellicht ook nog ondersteunen. Voor haar afstuderen heeft ze de medewerking van alle leden nodig, we zouden het op prijs stellen als jullie haar, waar nodig, kunnen helpen.

We wensen Robin alle plezier en succes en hieronder stelt ze zich even voor.


Ik zal me even kort voorstellen. Mijn naam is Robin Bardoel, een 4e jaars sportkunde student die is begonnen met afstuderen. Ik studeer aan de opleiding Sportkunde van de  Fontys en studeer af in de richting: buurtsportcoach. Misschien zegt het je nog niet zo veel maar als buurtsportcoach is het een van je taken clubs te ondersteunen daar waar nodig en het creëren van aanbod daar waar nodig. Daar kom ik dan in beeld bij EMK. Ik ben zowel actief achter de schermen als in het veld dus mocht je me ooit tegenkomen, spreek met gerust eens aan om een babbeltje te maken.

Natuurlijk heb ik zelf ook als klein meisje gevoetbald, echter waren de paarden en pony’s toch net ietsje leuker en ben ik daarin verder gegaan. Wel ben ik altijd betrokken geweest bij verenigingen en vindt ik het belangrijk dat een club of vereniging bijdraagt aan de saamhorigheid in een team, vriendengroep, of dorp. Mocht je nu zelf een idee hebben waarvan jij denkt dat het leuk is om uit te voeren bij EMK laat het me dan gerust weten via de mail en dan ga ik er achteraan. Ik ben actief bij EMK van februari 2023 tot februari 2024 dus we zullen elkaar vast tegenkomen bij de voetbal velden.

Tot dan!! Robin Bardoel (bereikbaar via robin@vvemk.nl of 06-23610825).