Grote Club Actie: al veel loten verkocht!

Geplaatst op: maandag 4 november 2019 om 19:30.

Na de start van de Grote Clubactie werden er al vrij snel een aantal verkoopboekjes ingeleverd. Wat hebben deze jeugdleden hun best gedaan! Bij elkaar al ruim 400 loten verkocht!

We zijn heel erg benieuwd hoeveel leden de komende zaterdagen nog met hun verkoopboekje naar de bestuurskamer komen en of we het mooie aantal van 800 verkochte loten dit jaar zullen halen. Zaterdag 16 november is de laatste gelegenheid om je boekje in te leveren.

Je verkoopt in eerste instantie natuurlijk voor de club. Daarnaast levert elk verkocht lot jou als verkoper € 0,50 op. Dus stel dat je 20 loten verkoopt, dan levert je dat € 10,- op! De verkopers zijn natuurlijk afhankelijk van mensen die de loten willen kopen. Dus komt er een speler langs met de vraag of u een lot voor de Grote Clubactie wil kopen, stel hem of haar dan niet teleur.

Boekjes kunnen alleen worden ingeleverd op zaterdagen tijdens de wedstrijden van de JO9, JO11 en JO13 (dus vanaf 09:00 tot ongeveer 13:00) in de Bestuurskamer. Ook kun je jouw € 0,50 per verkocht lot ophalen in de bestuurskamer op 23 november, 30 november of 7 december.

De trekking van de Grote Clubactie is al op 11 december.

Iedereen die klaar is met verkopen nodigen we uit om de boekjes in te leveren. Iedereen die nog aan het verkopen is wensen we heel veel succes met de verkoop.