Wat een hele fijne dag bij EMK

Geplaatst op: dinsdag 3 april 2018 om 20:15.

Vandaag was het zover! Ik was best zenuwachtig om Pupil van de Week te zijn, maar had er ook heel veel zin in.

We zijn eerst naar EMK gegaan en daar zijn we naar de kantine gegaan en daar was Frans met zijn assistent Sven. Naast mij zat de scheidsrechter van de wedstrijd en ik kreeg van iedereen een hand. Toen gingen we de bal halen waar alle handtekeningen van EMK op stonden. We zijn het veld op gegaan en daar hebben we met Frans, Sven, Sjef en zus Sofia balletje getrap en wat geoefend om vanaf de middenstip naar de goal te dribbelen  dan te scoren.

Voordat de wedstrijd begon gingen we naar de kleedkamer. In de kleedkamer waren alle spelers en de trainer en de scheidsrechter. Die kwam inspecteren of iedereen er was. Hij riep de namen om en als je je naam hoorde moest je antwoorden. Daarna zijn we naar buiten gegaan naar het veld. Toen mocht ik hand in hand met Tom het veld op. Bij de middenstip mocht ik de aftrap doen. Ik speelde alle spelers van Bavos eruit en scoorde! Ik kreeg nog applaus ook. Ik was wel vergeten te schreeuwen maar ik was heel blij.

We hebben de wedstrijd gekeken en ik heb ondertussen nog met Sven gevoetbald en wat gedronken. Vlak voor rust mocht ik bij de wisselspelers zitten. Toen het rust was zijn we naar de kleedkamer gegaan en daar vertelde de trainer hoe het ging  waar ze goed op moesten letten in de tweede helft. Toen de rust voorbij was gingen we weer naar buiten en mocht ik de bal met handtekeningen houden, mocht ik mijn Pupil van de Week shirt houden EN kreeg ik nog een prijs! Het is 3-0 geworden, ondanks dat ik dacht dat Bavos zou winnen ben ik heel bij dat EMK gewonnen heeft! En ik hoop dat wij nu met JO8-2 ook zo goed winnen!! Toen we naar huis gingen hebben we nog een slush-puppie gehaald en ik ben lekker na gaan genieten bij de open haard van een hele fijne dag bij EMK!