Het was een top middag!

Geplaatst op: dinsdag 29 oktober 2019 om 21:00.

Ik had er super veel zin in: Pupil van de Week bij EMK – ASV’33. Eerst hebben we in de bestuurskamer wat lekkers gedronken en erna kreeg ik een mooi EMK shirt.

Voor de wedstrijd mocht ik mee naar de kleedkamer, met de warming-up meedoen en penalty’s oefenen. Heb ook een super gave bal gekregen met handtekeningen van de spelers. Het hoofdveld oplopen met alle spelers vond ik heel leuk, met veel toeschouwers aan de zijlijn. Alle spelers mocht ik een high-five geven en daarna samen met de aanvoerders en scheidsrechter kop of munt doen! Ik mocht de aftrap doen en vanaf de middenstip doorlopen naar de goal van de tegenstander en heb een mooi doelpunt gemaakt.

De eerste helft heb ik gekeken vanuit de dug-out en in de rust mocht ik mee naar de kleedkamer. Na afloop kreeg ik nog een hele mooie beker en gelukkig scoorde EMK in de blessuretijd nog de 1-1.

Het was een top middag! Super Bedankt EMK !!