Hoofdtrainer Ronnie Jansen stopt einde seizoen

Geplaatst op: zondag 7 april 2024 om 20:35.

Hoofdtrainer Ronnie Jansen heeft besloten na 4 seizoenen de eindverantwoordelijkheid over de selectie van EMK te hebben gehad een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Aan de ene kant is er de jeugdopleiding van EMK, dat gevangen in een jeugdplan, moet leiden tot een structurele opbouw- en begeleiding van de jeugd op weg naar een route naar het selectievoetbal van EMK. De laatste jaren is de doorstroom van de jeugd en de uitfasering van de ervaring en routine een (te) grote uitdaging geweest, waar veel verenigingen soortgelijke uitdagingen mee ervaren.

Daarnaast is de ontwikkeling van de voetbaltrainer Ronnie Jansen, en met name het coachende gedeelte van ondergeschikt belang geweest, waar een nieuwe uitdaging op het pad van Ronnie is gekomen. Het aankomende seizoen zal Ronnie assistent-trainer worden bij RKSV Nuenen waar hij zowel zijn ervaring als voetballer en veldtrainer zal gaan overdragen en tegelijkertijd weer andere- en nieuwe elementen van het trainersvak zal gaan ervaren.

Bedankt voor 4 seizoenen als hoofdtrainer Ronnie en we zijn zeker trots dat RKSV Nuenen jou de waardering- en kans geeft als nieuwe assistent-trainer.