Na deze middag zal ik heerlijk dromen …..

Geplaatst op: woensdag 9 oktober 2019 om 21:45.

Ik voetbal dit seizoen bij JO8-3 en samen met mijn team hebben we elke wedstrijd nog gewonnen. Terwijl ik nog super blij was met de winst tegen Unitas ging de telefoon of ik zondag tijd zou hebben om samen met de grote jongens van EMK 1 de wedstrijd te openen.

Vandaag was ik pupil van de week bij de wedstrijd EMK tegen Bavos. Ze hadden erg slecht weer voorspeld en de hele ochtend was het al erg nat weer buiten maar de wedstrijd werd gelukkig niet afgelast. Ik vond het heel spannend in de bestuurskamer waar we samen wat gingen drinken. Hier kreeg ik mijn voetbal en nieuwe voetbalshirt. Daarna zijn we begonnen aan de voorbereiding van de wedstrijd , warm lopen, foto’s maken door de fotograaf en handtekeningen ontvangen van de beste spelers in de kleedkamer. Na de opening, waar ik nog gescoord heb tegen Bavos, mocht ik aandachtig in de dug-out de wedstrijd bekijken en ondertussen praten met iedereen die daar ook zit. In de aankondiging hebben jullie al kunnen lezen dat mij  voorspelling 3-1 winst zou zijn. Na het fluitsignaal gaf het scorebord 2-1 aan, maar de scheidsrechter was nog vergeten mijn doelpunt mee te tellen.

Milan, als ik over 15 jaar bij PSV voetbal hoop ik dat je nog eens meewil als mijn begeleider. Wat heb je er een speciale middag van gemaakt vol verrassingen en alles samen met mij gedaan. Heel erg bedankt! Mijn trofee staat inmiddels boven mijn bed en na deze intensieve middag zal ik heerlijk dromen.

Davey van Mol