Nieuw concept Laco Nuenen: Feel Fit Center Nuenen

Geplaatst op: maandag 13 februari 2017 om 19:15.

Vanaf 1 januari 2017, is sporten met het hele gezin pas echt voordelig! Laco sportcentrum Nuenen is Feel Fit Center Nuenen geworden, met als motto EveryBody Healthy! Feel Fit Center Nuenen richt zich vooral op het hele gezin. Een tweede persoon zwemt bijvoorbeeld al vanaf € 1,00 per week.

De afgelopen maanden is er hard gewerkt en heeft Laco sportcentrum Nuenen een metamorfose ondergaan. Muren, kozijnen en deuren zijn geschilderd, plafondplaten zijn vervangen, de vloeren zijn vernieuwd, de receptie en de horeca zijn in een nieuw jasje gestoken, het ruikt heerlijk en op het nieuwe meubilair in de horeca is het heerlijk goed vertoeven.

‘We willen heel Nuenen in beweging krijgen’ aldus Rutger Maters, manager van Feel Fit Center Nuenen, ‘daarom staat het gezin nóg meer centraal en moet het gezin of partners onbeperkt kunnen sporten en/of zwemmen met een zo laag mogelijk financiële drempel.’ Waarom zou je betalen voor iets dat je niet gebruikt? Bij ons Feel Fit Center, EveryBody Healthy, bepaal je via handige upgrades zelf wat er wel én niet in jouw sportabonnement zit. En dat kun je elke maand aanpassen. Zo ben je dus altijd voordelig uit. En niet alleen jij. Wanneer je met meerdere gezinsleden komt sporten wordt het nog véél voordeliger binnen Feel Fit Center Nuenen!

Hoe flexibel wil je het hebben? Je sluit een basisabonnement af en vult dit vervolgens zelf aan met bijvoorbeeld vrij fitnessen, onbeperkt squashen, of onze handige oppasservice (Kidsclub). Er zijn maar liefst 13 upgrades om uit te kiezen die je bovendien elke maand aan of uit kunt zetten. En kom je met het hele gezin sporten? Dan hoef je maar één basisabonnement te betalen en bepaal je per gezinslid van welke faciliteiten je gebruik maakt. Zo blijf je dus niet alleen superflexibel maar ben je ook nog eens extra voordelig uit! Sporten met het hele gezin was nog nooit zo voordelig!

Wanneer komt u in beweging? Tot ziens bij Feel Fit Center om zo te komen tot een EveryBody Healthy Nuenen. Voor verder informatie, neem ook eens een kijkje op onze site www.feelfitcenter.nl

FeelFitCenter_logo_PMS_pos     Feel Fit Zwemmen_gezin