Oei, de bazen waren boos!!

Geplaatst op: vrijdag 28 september 2018 om 12:45.

En eindelijk het was zondag, mijn tijd om pupil van de week te zijn. De hele week was ik al met dit moment bezig. Milan en Frans waren al aanwezig toen ik bij EMK kwam. Ik dacht nog: gaat het wel door met zo’n slecht weer, maar echte voetballers worden eigenlijk altijd nat en nu spoelt dat meteen weg …

Eerst mocht ik mee in de bestuurskamer. We zaten bij de scheidsrechter in de kamer! En ik kreeg appelsap te drinken, maar wat nog veel gaver was: ik kreeg een heus echt EMK shirt en een slappe bal ….. wat gaaf! Daarna ging ik met Milan de bal oppompen en toen mocht ik met mijn eigen nieuwe bal het veld op. Even met Milan inspelen en daarna mocht ik mee de kleedkamer in.

Toen kwam wel een heel leuk moment: ik mocht met de scheidsrechter en alle spelers achter mij aan het veld oplopen. Hoe cool is dat! Helemaal trots liep ik daar vooraan ….. Toen mocht ik tossen. Mmm, wat is dat? Ik kwam er al snel achter, ik mocht een munt omhoog gooien en dat was bepalend voor wie er mocht beginnen. Daarna mocht ik de bal uitnemen en scoren bij Steensel. En dat heb ik gedaan!

Vervolgens heb ik gedurende de eerste helft op de bank gezeten bij de spelers van EMK. Ze werden wel steeds bozer in de dugout … In de rust ben ik nog naar de kleedkamer gegaan. Ik heb bijna van iedereen een handtekening gekregen, maar wat waren de bazen boos zeg!! Tja, het was in de rust dan ook al 0-4.

Het leukste om te doen vandaag: op goal schieten!! En het leuksten van van de dag: ik heb een beker gekregen!!

Milan, heel erg bedankt voor de begeleiding deze dag. Ik heb er ontzettend van genoten en ga maandag zeker mijn shirt, beker en bal laten zien op school.

Groetjes Cas.