Poll: Titelkandidaat 4e klasse F (ZI) gesloten

Geplaatst op: vrijdag 2 oktober 2020 om 16:00.

In de poll vragen we aan de bezoekers van Amateurvoetbaleindhoven wie volgens hen de meeste kans maakt op de titel in de 4e klasse F. De competitie voor de 1e t/m 5e klasse is ondertussen van gestart gegaan.

De 4e klasse F is een nieuw gevormde klasse. In deze klasse zijn ACHT, DVS, DOSL, Eli, EMK, Mariahout, Pusphaira, RKGSV, Tivoli en Woenselse Boys ingedeeld. De overige ploegen komen uit de regio Schijndel/Veghel zoals Avesteijn, Boskant, VOW en WEC.

Wie kunnen we nu aanwijzen als favoriet voor de titel, dat is een goede vraag. Woenselse Boys ging in het afgelopen seizoen in de 4e klasse goed van start, maar zakte daarna ver terug. DVS is de nieuwkomer op 4e klasse niveau en verraste RPC in het bekertoernooi. Het elftal van Sander Bosch kent veel jong talent en heeft zich weten te versterken met een aantal ervaren spelers. Bij ACHT zijn er juist een aantal sterkhouders gestopt en de ploeg van Marco van den Braken heeft de selectie aangevuld met eigen opgeleide spelers. Verder wist RKGSV zich aardig te versterken en DOSL liet in het afgelopen seizoen zien dat het over de benodigde kwaliteiten beschikt om mee te strijden voor de bovenste plaatsen.

Kortom…. Het is moeilijk te voorspellen wie als favoriet bestempeld kan worden in deze klasse.

Uitslag Poll Top-5:

1. Woenselse Boys: 19%
2. ACHT: 18%
3. RKGSV: 14%
4. DVS: 12%
5. DOSL: 11%