Poll: Titelkandidaat 5e klasse C

Geplaatst op: woensdag 26 oktober 2022 om 12:30.

In aanloop naar de competitie hebben we aan de bezoekers van Amateurvoetbaleindhoven gevraagd wie volgens hen de meeste kans maakt op de titel in een bepaalde klasse. We zijn nu een aantal wedstrijden onderweg en hebben ondertussen alle klasses gehad op de 5e klasse C na.

De Bocht’80, Netersel en Terlo kennen een goede start van de competitie. Afgelopen zondag stond het vooruitgeschoven duel uit de zevende speelronde op het programma tussen Terlo en Netersel. Beide ploegen waren nog ongeslagen. Terlo kwam op een 1-0 voorsprong maar gaf deze in een kort tijdsbestek weer uit handen waardoor Netersel er met de overwinning vandoor ging.

De 5e klasse C kent een verrassende koploper. De Bocht’80 is nog altijd ongeslagen in de competitie en staat met 10 punten uit vier gespeelde wedstrijden fier bovenaan. Netersel volgt met hetzelfde aantal punten op de tweede plaats en Terlo bezit na de nederlaag de derde plaats.

De degradanten uit het afgelopen seizoen, EMK, De Weebosch en Hulsel presteren ver onder de maat. Deze drie ploegen zijn terug te vinden in de onderste regionen van de ranglijst.

Klik hier voor de uitslag van de poll.

Artikel van AmateurVoetbalEindhoven (AVE) ©