Profiel van de Week: Rick Slaats (EMK)

Geplaatst op: vrijdag 10 november 2017 om 08:30.

Rick: “ik ben via mijn maatje Ruud Bijsterveld bij EMK terecht gekomen. Na het vreselijke ongeluk geef ik iedere wedstrijd alles voor Ruud wat ik in mijn mars heb!”

Deze week in profiel van de week Rick Slaats van EMK. Na een verblijf van twee seizoenen in de derde klasse degradeerde EMK het afgelopen seizoen na de verloren nacompetitiewedstrijd tegen GSBW. Dit seizoen komt EMK uit in de Helmondse 4e klasse G en kent tot nu toe een prima start in de competitie. Met trainer Tom Vroomen aan het roer en met de komst van Rick van den Bogaard (Marvile), Bart Hermens (RKSV Nuenen) en Rob Verbruggen (DVS) wil EMK snel terugkeren naar de 3e klasse.

Rick Slaats is bezig aan zijn derde seizoen bij EMK. De 26-jarige aanvaller speelde in de jeugd van RKSV Nuenen en maakte daarna de overstap naar FC Eindhoven. Vervolgens kwam Slaats uit voor Geldrop, PSV/av en Unitas’59.

Na zeven gespeelde wedstrijden staat EMK met 19 punten stevig aan kop in de competitie en heeft het de eerste periodetitel al binnen. Afgelopen zondag won EMK de thuiswedstrijd tegen Boxtel met 3-2 terwijl concurrent Stiphout onderuit ging bij VV Acht (1-0). Is EMK een maatje te groot voor de 4e klasse G, we vragen het aan Rick.

Open vragen 1Open vragen 2Persoonlijk 1Persoonlijk 2OverigeKortja neeOpenDat zeggen wijTot slot

2017-10-22 EMK - MVC en pupil Jurre Thomassen (39)

AVE