Rabo ClubSupport: steun EMK, stem op ons

Geplaatst op: zondag 10 oktober 2021 om 10:45.

Mensen samenbrengen. Talenten benutten. Een sociaal netwerk opbouwen. Elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Dat moeten we niet alleen koesteren maar ook steunen. Daarom geven we als coöperatieve bank ieder jaar een deel van onze winst terug aan de samenleving.

Rabobank gelooft in de kracht van clubs, stichtingen en verenigingen. Ze maken de leden, buurt en de lokale samenleving sterker. Tijdens Rabo ClubSupport kunnen onze leden hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt.

EMK

Onder het motto ‘voetbal is voor iedereen’, biedt E.M.K. plaats aan pupillen-, jeugd-, senioren-, zaal, G-, meisjes- en vrouwenvoetbal. Sinds enkele jaren hanteert EMK de clubwaarden Ambitie, Sportiviteit & Gezelligheid. De combinatie van Ambitie (iedereen speelt op haar eigen niveau), Sportiviteit (we hebben respect voor elkaar en de tegenstander) alsmede het belang van de gezamenlijke Gezelligheid zijn de belangrijke pijlers van EMK.

Ons doel

Als vereniging zijn we de afgelopen jaren gegroeid en we verwachten dit de komende jaren te blijven doen. Hierbij hoort ook investeren in een verbeterde accommodatie.

Vorig jaar

Na de realisatie van het invalidetoilet in de kantine deze zomer willen we een verbetering van de kleed accommodatie realiseren. Deze willen we verbeteren zodat we richting de toekomst onze leden en gasten zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Stemmen

Als lid bepaal jij welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt.

Klik hier om te stemmen.