Roland van Bergen EMK-er van het jaar 2015

Geplaatst op: zondag 3 januari 2016 om 18:15.

Bij de druk bezochte nieuwjaarsreceptie op 1 januari 2016, is bekend geworden dat Roland van Bergen gekozen is tot EMK-er van het jaar 2015. De keuze is geheel zelfstandig gemaakt door de laatste titeldragers. Roland van Bergen (33) is al meer dan 23 jaar lid van EMK, steeds actief als voetballer en sinds drie jaar bestuurslid en penningmeester van de vereniging.

In het jaar 2015 is veel gebeurd bij EMK. Roland is opgevallen door deskundigheid, stressbestendigheid, doortastendheid, inzet en maatschappelijke betrokkenheid. Opvallend was dat de activiteiten bij EMK gecombineerd werden met een verantwoordelijke baan, studies en een druk familieleven. Roland heeft het beheer van de financiën bij EMK op een doortastende manier verbeterd wat betreft structuur en transparantie, het aansturen van het kantinebeheer en het functioneren van de kascommissie.

Naast een actieve bestuursfunctie toonde Roland maatschappelijke betrokkenheid door steun te bieden aan velen bij het verwerken van het dramatisch ongeval dat EMK overkwam in april 2015.

Voor alle inspanningen en positieve attitude verdient Roland van Bergen terecht het respect van alle leden met de titel van EMK-er van het jaar 2015.

2016-01-01 Roland van Bergen