Ruud Bijsterveld overleden – EMK in diepe rouw !

Geplaatst op: dinsdag 21 april 2015 om 15:15.

Door een tragisch ongeval bij het feestvieren van het kampioenschap is Ruud Bijsterveld overleden op maandag 20 april. Verbijstering en ongeloof bij alle leden en supporters van EMK. Niemand kan bevatten wat er gebeurd is.

Het Eindhovens Dagblad kopte op dezelfde dag: “Vriendenclub EMK zonder druk naar de titel”. Ruud had een interview weggegeven aan de reporter van het dagblad. Met twaalf doelpunten had hij een groot aandeel in de kampioenstitel. Hij was een teamspeler en een echte goalgetter, zowel in de zaal als op het veld. Hij had nog een hele toekomst voor zich. Al 16 jaar was “Bakkertje” een graag geziene speler bij EMK.

Het noodlottig ongeval gebeurde in aanwezigheid van de spelers en leiders van zijn kampioensteam. Zij zullen veel moeten verwerken. De ouders, broer en familie van Ruud zijn volledig verslagen. Hun verdriet is immens. Hoe kunnen zij dit verwerken? Gisteren één en al trotsheid, vandaag een vreselijk onheil. Dramatischer kan het niet.

Wij zullen steun bij elkaar moeten vinden en de herinnering bewaren aan één van de meest gewaardeerde leden van de voetbalvereniging EMK.

Ruud Bijsterveld 19 april 2015