Toen het zover was … was het heel lang wachten

Geplaatst op: zaterdag 15 juni 2019 om 14:30.

Toen ik door Jesse werd gevraagd als pupil van de week was ik verrast en verblijd zodat ik twee nachten te opgewonden was om te gaan slapen. Het duurde even voordat de thuiswedstrijd plaatsvond en toen het zover was ….was het heel lang wachten totdat het uiteindelijk tijd was om naar EMK te vertrekken. Eindelijk daar werden we met limonade door EMK bestuur en Milan ontvangen. Ze vroegen of ik mijn bal had meegenomen en verschrikt bedacht ik me daar heb ik niet aan gedacht.

Toen werd ik verrast met Pupil T-shirt en een nieuwe bal die we met Milan gingen oppompen. Daarna ben ik met de bal foto’s gaan maken en de warming up met Milan. Milan is een leuke trainer met balletjes hooghouden en op doel schieten om alvast te oefenen voor de goal in de grote wedstrijd. Na de warming up ben ik met Milan en papa naar de kleedkamer gegaan waar alle spelers hun naam op de bal hebben geschreven. Dat was eerst beetje spannend maar daarna ben ik samen met de aanvoerder naar de stip gelopen. Hij gaf me goede aanwijzingen wat ik moest doen. Vanaf de stip mocht ik de aftrap doen en alle spelers van de tegenstander passeren en een doelpunt maken. En wow gelukt alleen was het doelpunt sneller dan papa en mama het foto toestel kunnen afdrukken.

Daarna mocht ik in de duck out met Milan en de wisselspelers zitten. Het was superspannend met een mooie  doelpunten  voor EMK. En daarna zijn we voldaan naar huis vertrokken en heb ik mijn t shirt twee dagen aangehouden en niet uitgedaan. Na twee dagen vond mam het echt tijd en heb ik uitgedaan nadat mama beloofd had het heel voorzichtig te wassen.

Ik heb een super dag gehad. Dank je wel EMK door Siebe.

   

    

   

(klik op de foto voor een vergroting)

Het initiatief EMK Pupil van de Week wordt mede mogelijk gemaakt door Ambitec Nuenen en Baskuul Eindhoven.