Van de bestuurstafel

Geplaatst op: maandag 18 september 2023 om 20:15.

Ook voor het bestuur zit de zomerstop er op en is het seizoen weer begonnen met de eerste bestuursvergadering afgelopen dinsdag. Wat zijn de onderwerpen geweest? Waar zijn we zoal mee bezig? Hieronder praten we jullie kort bij over de belangrijkste onderwerpen:

Veld 2 / trainingen:

Zoals iedereen kan constateren heeft de transformatie van veld 2 naar een hybride veld een forse vertraging opgelopen. De oorzaak hiervoor ligt zeker niet bij EMK maar moet gezocht worden bij gemeente/adviesbureau/aannemer. Helaas zijn de consequenties wel voor ons. Veld 2 zal in ieder geval tot de winterstop en waarschijnlijk zelfs het hele seizoen niet gebruikt kunnen worden. Dit heeft een enorme impact op wedstrijden en trainingen. Het trainingsveld boven is ondertussen getransformeerd tot een reserve voetbalveld waar eventueel naar uitgeweken kan worden.

Veld 3 zal gebruikt moeten worden voor trainingen maar de verlichting hiervan is op dit moment ca. 30% dus is nu (nog) niet 100% bruikbaar. Als het goed is, wordt dit met enkele weken opgelost; ook hierin zijn we afhankelijk van de gemeente.

Tot- maar ook na die tijd, willen we alle teams verzoeken je te houden aan het trainingsschema wat op de website staat en je strak aan de tijden te houden; dus start niet eerder en zorg dat het veld vrij is als het team na je moet beginnen en start op tijd met opruimen: we zullen allemaal rekening met elkaar moeten houden.

Kantine / terrein:

De blauwe munten die gebruikt worden voor de scheidsrechters zijn ondertussen vervangen door gele munten. De scheidsrechters krijgen die alleen van diegene die bestuurskamerdienst heeft en kunnen deze gebruiken in de kantine. Diegene die eventueel nog blauwe munten in bezit heeft kan deze nog tot 1 oktober inleveren.

Voor de duidelijkheid: in de kantine geldt een rook- en vape verbod. Buiten op het terrein ook tijdens jeugdwedstrijden en jeugdtrainingen. We hopen dat eenieder elkaar daarop aanspreekt.

Op donderdag is de kantine alleen geopend voor leden, sponsoren en vrijwilligers. In het weekend is in principe iedereen welkom.

Elftalfoto’s:

Hans van der Velden stelt zich beschikbaar de komende weken om elftalfoto’s te maken. Teams die een thuiswedstrijd hebben, kunnen voor de wedstrijd een foto laten maken. Met een paar weken moeten we dan iedereen gehad hebben. Startdatum hiervoor wordt z.s.m. medegedeeld.

Jaarkalender:

We willen snel komen tot een centrale jaarkalender met alle activiteiten van EMK. Iedereen is welkom om alle activiteiten in kaart te brengen, stuur hiervoor een mail naar hans@vvemk.nl

Keeperstrainingen:

Ook voor de jeugd zijn de keeperstrainingen weer begonnen, met dank aan keeperstrainer Chretien van der Horst die dit afgelopen seizoen al deed voor de seniorenkeepers. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar.

Vrijwilligers:

EMK is gelukkig gezegend met een grote groep fantastische vrijwilligers met een enorme inzet voor onze club. Maar er is altijd nog wat te doen dus iedereen is welkom. Wil je iets betekenen voor de club neem dan contact op met Gert van Geffen op 06-22411992.

Bestuur EMK