Wedstrijdgegevens voetbal.nl tijdelijk niet beschikbaar

Geplaatst op: maandag 30 november 2020 om 20:45.

Vanwege de coronamaatregelen is onlangs besloten dat de competities in het amateurvoetbal in ieder geval tot medio januari stilliggen. Het streven is om de competitie in het weekend van 16/17 januari weer te hervatten, mits de coronamaatregelen dit toelaten. Uiterlijk half december wordt hier een besluit over genomen en wordt bepaald op welk moment het seizoen definitief hervat kan worden.

Doordat dit seizoen geen ‘normale’ lengte heeft moeten er uiteraard veel wedstrijden opnieuw ingepland worden. Om ons voor te bereiden op de verschillende scenario’s voor de herstart van het seizoen wordt de komende periode gebruikt om de wedstrijdplanning opnieuw in kaart te brengen.

Geblokkeerd

Om te voorkomen dat clubs in Sportlink Club en/of Voetbal.nl allerlei verplaatsingen van wedstrijden zien die nog niet definitief zijn, is vanaf vandaag de weergave van de uitslagen en het wedstrijdprogramma tijdelijk geblokkeerd. Hierdoor word je als club ook niet overspoeld door onnodige automatische mailberichten en pushmeldingen. De competitie-indeling en stand blijven gedurende deze periode wel zichtbaar.

Zodra duidelijk is wanneer de competities weer worden hervat, wordt de actuele wedstrijdplanning weer zo spoedig mogelijk zichtbaar.