Wedstrijdverslagen 4G zondag 25 maart 2018

Geplaatst op: zondag 25 maart 2018 om 20:45.

Wedstrijdverslagen 4e klasse G van zondag 25 maart 2018 uit het Eindhovens Dagblad..

ASV’33 – Keldonk 0-1. In een zeer matig treffen met nauwelijks kansen wist Keldonk op de valreep de winst naar zich toe te trekken. ASV’33 had lang een veldoverwicht, maar verder dan een enkel afstandsschot kwamen de Aarle-Rixtelnaren ook niet.

Boxtel – ELI 1-0. In een heel matige wedstrijd heeft ELI opnieuw een nederlaag geleden. Grote manco is het onvermogen van de ploeg om te scoren. Voor de vierde keer op rij kwam ELI niet tot een doelpunt. Beide ploegen hielden elkaar in evenwicht en het aantal doelkansen was op één hand te tellen. Lange tijd zag het er dan ook naar uit dat de wedstrijd zou uitlopen op een gelijkspel. Tien minuten voor tijd viel onverwacht het enige doelpunt.

Bavos – Acht 5-1. De bezoekers begonnen nog wel aardig aan de wedstrijd maar na het eerste kwartier werd Acht op alle fronten afgetroefd. Christian Seykens kon vrij op de doelman aflopen verder en kon Van Lijssel de vierde doelpunt van de middag aantekenen. Een kwaer voor tijd verschalkte Tim Biemans de doelman met lob; 5-0. In de slotfase redde Max Wijgergangs de eer.

Essche Boys – SBC 0-0. De wedstrijd begon matig, maar SBC trok het spel steeds meer naar zich toe. Na rust waren de bezoekers heer en meester, al hield de doelman van Essche Boys zijn ploeg op de been: 0-0. De achterstand van SBC op koploper Wodan is opgelopen naar drie punten.

Stiphout Vooruit – Wodan 1-2. Hoewel Wodan het betere van het spel had, kwam Stiphout Vooruit in de twintigste minuut op voorsprong via Teun Welten, 1-0. De gasten werden vervolgens steeds dreigender en in de slotfase boog Wodan de score helemaal om door doelpunten van Bart Reijnders en Arjan Antonis: 1-2.

Mariahout – Boskant 0-1. Een wedstrijd met twee gezichten. Voor rust was Boskant de betere ploeg en in de 27ste minuut zorgde Rens van de Wijdeven met een schot van zeker 35 meter afstand voor de verdiende 0-1. Na de pauze was Mariahout de bovenliggende partij, maar het overwicht resulteerde – mede dankzij diverse saves van doelman Vincent Staals van Boskant – niet in een gelijkmaker.

MVC – EMK 4-3. EMK was sterker, maar liet vele kansen onbenut en daardoor trok MVC uiteindelijk aan het langste eind. De thuisploeg kwam in de tiende minuut tegen de verhoudingen in op 1-0 dankzij Alvin van Mierlo. Nog voor rust boog Johan Janssen van EMK de score om, 1-2. Na rust bleef EMK beter en kreeg een strafschop. Tom Diender benutte de penalty, 1-3. De wedstrijd leek gespeeld, maar door doelpunten van Bart Siebers (2x) en Van Mierlo ging MVC met de drie punten aan de haal: 4-3.