Boskant – EMK 3 – 2

Geplaatst op: zondag 20 mei 2018 om 21:30.

EMK kwam in de 14e minuut op voorsprong nadat Rick van den Bogaard de bal wist te onderscheppen en Rick Slaats in staat stelde om te scoren, 0-1.  In de 20e minuut had de mee opgekomen Bart Hermens pech dat hij de Boskant doelman op zijn weg vond. Ruud Boerema zag zijn schot in de 34e minuut over het Boskant doel gaan. In de 41e minuut voorkwam doelman Edwin Cuppen met een mooie redding de aansluitingstreffer.

Na rust kwam EMK al snel in de problemen. In de 56e minuut valt na een corner de bal in het EMK doel, 1-1. Hierna werd het EMK spel alleen maar slechter en na opnieuw een Boskant corner in de 61e minuut verdwijnt de bal na een Boskant corner tussen een verdediger en een aanvaller in het EMK doel, 2-1. In de 71e minuut kwam EMK weer op gelijke hoogte met Boskant nadat van den Bogaard een voorzet van Slaats afrond, 2-2. Na balverlies in de EMK verdediging redde de paal in eerste instantie EMK nog, maar in de rebound werd EMK weer op achterstand gezet, 3-2.

Wederom een nederlaag voor EMK dat deze competitie vooral conditioneel wel heel slecht presteert en waar ook het plezier in het spelletje ver te zoeken is. Spelers en de trainer moeten eens bij zich te raden gaan wat er na de prima competitiestart mis is gegaan.