DVVC G1 – EMK G1 2 – 8

Geplaatst op: zondag 5 november 2017 om 17:30.

Vandaag zaterdag 4 november 2017 ging het EMK G1 weer naar Dongen om onder het zonnetje tegen DVVC G1 te spelen. Het ging gelijk op tot Ricardo er al vrij vroeg de 0-1 inschoot. Na goed overspel schoot Justin de 0-2 en 0-3 binnen. Robbie die vrij bij het doel van de tegenstander stond kreeg een paar keer de kans maar kon net niet in het doel schieten. Jochem kreeg ook kansen en hij maakte bijna een doelpunt. Er werd ook een paar keer op het doel geschoten van DVVC en net voor rust maakte Ricardo de 0-4.

Na rust ging het even gelijk op, werd het spel wat harder met overtredingen op Ricardo, Justin en Jochem maar wat later maakte Justin de 0-5 en Ricardo de 0-6. DVVC scoorde ook een doelpunt 1-6 gevolgd door de 1-7 van Ricardo en DVVC scoorde opnieuw (2-7), waarna de 2-8 eindstand door Justin werd gemaakt. De mannen die het deden: Alex, Rob, Shaiwaerd, Wesley, Ricardo, Justin, Jochem en Rob de Greef. Dave die nog een weekje aan de kant bleef vanwege zijn enkel werd gemist achterin evenals de spelers die er niet waren: Jan & Judith en Marco.

Volgende week de topper tegen Moerse Boys, thuis om 10:00.