EMK – Bergeijk 1 – 2

Geplaatst op: maandag 1 april 2019 om 09:45.

Nadat de pupil van de week Josh zijn doelpunt had gescoord, startte de wedstrijd onder zonnige omstandigheden. Het spel golfde eerst op en neer. In de 8e minuut had EMK van dichtbij een grote kans: de bal werd eerst afgeweerd en vervolgens over het doel geschoten. In de 23e minuut, een vrije trap voor een handsbal, gevolgd door weer een handsbal (aangeschoten) in het strafschopgebied van EMK. De strafschop werd omgezet in een doelpunt (0-1). Een paar minuten later liep een speler van Bergeijk een rode kaart op voor een trap op de enkel van een EMK-speler. Met een man meer kon EMK meer druk zetten. Een kopbal tegen de lat van Christian Messerschmidt, resulteerde in een tweede kans voor Luke Hilt die de gelijkmaker scoorde (1-1).

Na rust domineerde EMK. De verdediging was echter niet alert bij een vrije trap, waardoor twee aanvaller bijna ongehinderd naar voren konden gaan: bij de voorzet stond men niet goed en de 1-2 werd van dichtbij gescoord. Het bleef hierna eenrichtingsverkeer naar het doel van Bergeijk, maar EMK slaagde er niet in om de gelijkmaker te forceren.