EMK D1 – Unitas’59 D2 4 – 1

Geplaatst op: maandag 26 oktober 2015 om 12:30.

Unitas’59 is voor ons een beetje een ‘angstgegner’, om het maar eens in goed Nederlands te zeggen. In de competitie hebben we van de D3 verloren en nu moesten we tegen D2 voor de beker en die spelen eerste klasse, aanpoten dus.

En dat is nou juist iets wat ons team goed kan. Schouders eronder! In het begin zaten we behoorlijk in de klem maar na een kwartiertje brak de zon door. Mees pikt de bal op van eigen helft, twee keer kappen en een stiftje erbij: 1-0. Even later was het weer raak. De grote versnelling aan en een puntertje voor de smaak: 2-0. Finn en Thomas hadden even later ook nog een goede kans maar het was weer Mees die ‘m met een sliding erin knikkerde: 3-0. Een loepzuiver hattrick!

In de tweede helft hield Unitas’50 de boel beter op slot, maar toch kopte Thomas raak vanuit een hoekschop: 4-0. De enige keer dat het mis ging was een misverstand over een terugspeelbal: 4-1. Verder kwamen ze er niet door. De verdediging stond goed, het middenveld combineerde en de punten bleven bij EMK.

Goed gedaan jongens! Jullie hebben er als team gestaan, als team gewerkt en als team gewonnen! Ga zo door, dan wordt het een prachtig seizoen!

EMK D1 2015 2016