EMK F4 – Unitas’59 F15 5 – 0 + foto’s

Geplaatst op: zondag 1 november 2015 om 08:15.

Onder aanmoedigingen van het talrijk toegestroomd publiek en voor de zekerheid aangestelde scheidsrechter Willem 😉 stond de competitiekraker tussen de nummers 5 en 6 op het programma. EMK had voor een aanvallende tactiek gekozen die met veel enthousiasme- en inzet werd uitgevoerd: AANVALLUH ! De EMK-aanhang kon hun ogen niet geloven toen al na een paar minuten spelen een brutale 1-0 voorsprong werd genomen, er werd zelfs al voorzichtig aan scheidsrechter Willem gevraagd of het nog geen tijd was ….. Beide teams streden hartstochtelijk om elke bal, de teams waren duidelijk aan elkaar gewaagd wat gezien de stand op de ranglijst niet vreemd was. Toch was het EMK dat beter met de kansen omsprong en bij rust een 3-0 voorsprong liet aantekenen.

Na de rust bleef het spelbeeld onveranderd: beide teams bleven naar hartenlust aanvallen en knokken om elke bal. Kansen waren er aan beide kanten maar goed werk van beide keepers, soms geholpen door de doelpaal of een polletje, zorgden ervoor dat het tot het laatste fluitsignaal spannend bleef. Toen de energie aan twee kanten begon op te raken, kon EMK nog twee keer scoren zodat de eerste competitieoverwinning kon worden gevierd: 5-0.

Het bleef nog lang onrustig op het Wettenseind, de polonaise van EMK F4 schijnt nog steeds aan de gang te zijn …..