EMK G1- Theole G1 11 – 2

Geplaatst op: zaterdag 28 oktober 2017 om 23:15.

Vandaag moest er weer gespeeld worden thuis tegen Theole G1 uit Tiel om 10:00.

In de eerste helft gingen de EMK G1 er meteen op door doelpunten van Ricardo, Wesley en Justin een nieuwe speler en Jochem en Robbie kregen ook kansen om te scoren. De tegenstander scoorde vanuit een vrije trap waardoor de stand in de eerste helft op 6-1.

Na rust gingen de spelers van EMK G1 weer verder en de score op liep door Ricardo en Justin, Robbie die een mooie goal maakte en Jochem, Wesley. Ook de tegenstander kreeg een strafschop omdat Jan per ongeluk een tackle maakte en erin ging en Dave die eruit ging met een enkelblessure en er niet meer in kwam. EMK G1 won de wedstrijd met 11-2 en de spelers die er waren: Alex, Rob, Dave, Shaiwaerd, Jan, Justin, Ricardo, Wesley, Robbie en Jochem.

Peter was de scheidsrechter en volgende week uit tegen DVVC G1 in Dongen om 10:00 dan gaan we er weer tegenaan.