EMK – Milheezer Boys 0 – 3

Geplaatst op: zondag 13 oktober 2019 om 18:00.

In de openingsfase was het optisch veldoverwicht voor EMK, zonder dat het echte doelkansen kon creëren. Uiteraard was volgens de bekende voetbalwet de eerste beste kans voor Milheezer Boys wel raak (0-1 in de 24e minuut). Het veldspel was in het restant van de eerste helft grotendeels in evenwicht, waarbij beide partijen geen echte kansen meer kregen.

Ook in de tweede helft waren de verhoudingen op het veld gelijkwaardig: de verdediging van EMK stond goed, op het middenveld was er veelvuldig balverlies waardoor men nauwelijks aan een goede aanval toekwam en veelvuldig de lange bal werd gehanteerd waardoor de voorsprong voor Milheezer Boys gemakkelijk te verdedigen was. In de slotfase van het duel werd het duel beslist na de tweede treffer van Milheezer Boys (0-2), waarna er door EMK zelfs nog een derde treffer werd geïncasseerd (0-3).

EMK: Robin Verhoeven, Luke Hilt, Dillon van de Poel, Pim Regli, Jordy Linders (Daan de Jong), Robert van de Ven (Hein van den Bosch), Stef Hagen, Kevin Aarts (Ilker Kilic), Sjef Sanders, Christian Messerschmidt, Daan van de Ven