EMK VR1 – WODAN VR 1 4 – 0

Geplaatst op: maandag 27 maart 2017 om 17:15.

De eerste helft begon met weinig concentratie bij de Nuenense dames. Veel foutjes werden gemaakt. Na een aantal minuten werden er meer kansen gecreëerd door de vrouwen van EMK. In de 31e minuut werd er gescoord, de doelpuntenmaker was Nancy Beekmans (1-0). Hierna volgden nog meer kansen voor EMK die in doelpunten werden omgezet in de 40e en 42e minuut (2-0 en 3-0). Vlak voor het einde van de eerste helft maakte Wodan een overtreding, dit resulteerde in een penalty die helaas niet werd benut.

Na rust speelde EMK met concentratie en dat resulteerde in kansen. Er werd nog één keer gescoord waardoor de eindstand op 4-0 kwam.

Volgende wedstrijd is een lastige uitwedstrijd naar Gerwen op zondag 2 april om 11:00 uur.