HSE B1 – EMK B1 4 – 1

Geplaatst op: zaterdag 3 oktober 2015 om 22:30.

Na de mooie overwinning op Geldrop van vorige week, moest EMK het vandaag opnemen tegen HSE. EMK dat niet in de optimale basisopstelling kon beginnen had het vanaf het begin ook heel moeilijk en veel ballen werden maar lukraak naar voren geschoten. EMK hield de bal niet lang in de ploeg en er werd slordig gepasst. Toch kwam EMK na twintig minuten op een 0-1 voorsprong toen Luc de bal goed meegaf op Luuk die zo kon scoren. EMK kreeg nog wel wat kansjes maar deze werden niet benut. Even later werd na miscommunicatie op het middenveld van EMK de bal opgepikt door een speler van HSE, die de bal van ruim 30 meter snoeihard de kruising inschoot. Met deze 1-1 tussenstand ging EMK de rust in.

Na de thee was te merken dat EMK een flinke peptalk had gekregen. De mannen speelden niet meer zo bang als in de eerste helft en er werd iets meer rond getikt. Ondanks die goede start kon keeper Jerry niet voorkomen dat een schot van HSE in het doel belandde, 2-1. Na deze goal ging het helemaal mis voor EMK. De sfeer binnen de groep viel weg, de scheidsrechter floot op sommige momenten niet helemaal in het voordeel van EMK en de spelers van HSE werden alleen maar feller. De geel-zwarten waren helemaal de weg kwijt en had niks meer in handen. Niet veel later werd de 3-1 en uiteindelijke 4-1 gemaakt door HSE.

Jongens, op sommige dagen zit het gewoon niet mee. Vandaag was zo’n dag. We speelden slap, bang en niet geconcentreerd. Hier kunnen we alleen maar van leren en met opgeheven hoofd vooruit kijken. Tot volgende week!

De stand na de wedstrijden van vandaag:

B1 na 4-10